Pomoc a podpora » Privacy

Where is my data stored?

Vaše údaje budou uloženy a zpracovávány v rámci EU, především v Německu u našeho Hoster Hetzner a nezpracované údaje o činnosti jsou uloženy u OVH v rámci EU.

RUNALYZE používá k zasílání newsletteru službu Amazon Simple Email Service (Amazon SES). (AWS). Za účelem zasílání newsletteru jsou e-mailové adresy uživatelů dočasně (během zasílání) přenášeny na server (v rámci EU) společnosti AWS. Další informace o službě Amazon SES a o používání a zpracování údajů společností AWS jsou k dispozici na http://aws.amazon.com/de/ses/ a http://aws.amazon.com/de/privacy/.

Kromě toho je v AWS S3 nebo Glacier uložena šifrovaná záloha uživatelských údajů, aby bylo možné obnovit infrastrukturu a data v případě úplného výpadku našeho poskytovatele.
Tento text byl přeložen automaticky.

Související články

Nenalezli jste odpověď na vaši otázku?

Dejte nám vědět, máte-li nějaké návrhy na vylepšení anebo pokud narazíte na chybu. Děláme vše pro to, aby pro vás byl Runalyze co nejlepší. - Proto by nás zajímaly vaše návrhy na zlepšení. Obecně platí, že většinu otázek, problémů a nápadů je vhodnější položit na fóru.