Apu ja tuki » Starting guide

Configure your account

Erilaiset maat, erilaiset pituus- ja lämpötilayksiköt - Voit muuttaa niitä! RUNALYZE:n mukana tulee laaja joukko konfiguraatioasetuksia, jotta voit säätää tulostusta monessa kohtaa. Vilkaise vain konfiguraatiotasi. Aina kun asetuksen merkitys on epäselvä, siirrä hiirelläsi etikettiä, niin saat näkyviin työkaluvihjeen, jossa on lisävihjeitä.
Aseta sukupuolesi, kielesi ja syntymävuotesi tilisi asetuksissa. Osa näistä arvoista vaikuttaa joihinkin laskutoimituksiimme.
Kohdassa Konfiguraatio -> Yleiset asetukset voit asettaa oletusyksiköitä etäisyysyksikölle, lämpötilalle, energialle ja painolle. Mutta varo! Etäisyysyksikköasetuksilla ei ole vaikutusta nopeusyksikkönä yksittäisten urheilulajeihin. Nopeusyksikkö on mahdollista konfiguroida erikseen jokaiselle urheilulajeille.
Tämä teksti oli

Liittyvät artikkelit

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kerro meille toiveistasi tai löytämästäsi virheestä. Teemme parhaamme tehdäksemme Runalyze:sta parhaan mahdollisen, sinulle. - Siksi olemme kiinnostuneita sinun parannusehdotuksistasi. Yleisesti ottaen useimmat kysymykset, ongelmat ja ideat ovat soveliaampia keskustelupalstalle.