Hulp en Ondersteuning » Starting guide

Configure your account

Verschillende landen, verschillende lengte-eenheden en temperaturen - je kunt ze veranderen! RUNALYZE wordt geleverd met een grote set configuratie-instellingen, zodat je de uitvoer op veel punten kunt aanpassen. Kijk maar eens naar je configuratie. Wanneer de betekenis van een instelling onduidelijk is, beweeg je met je muis over het label om de tooltip met extra hints te zien.
Stel je geslacht, taal en geboortejaar in bij je accountinstellingen. Sommige van die waarden zullen invloed hebben op sommige van onze berekeningen.
Bij Configuratie -> Algemene instellingen kun je een aantal standaardeenheden instellen voor afstandseenheid, temperatuur, energie en gewicht. Maar let op! De instellingen voor afstandseenheden hebben geen effect op de snelheidseenheid voor de afzonderlijke sporten. Je kunt de snelheidseenheid voor elke sport afzonderlijk configureren.
Deze tekst was

Betreffende artikels

Vond je geen antwoord op je vraag?

Laat het ons weten als u wensen heeft of als u een bugs gevonden heeft. Wij doen ons best om Runalyze voor u zo goed mogelijk te maken. Daarom zijn we geïnteresseerd in uw suggesties voor verbetering. In het algemeen kunnen vragen, problemen en ideeën beter gesteld worden in het forum.