Apu ja tuki » Starting guide

Import/Sync/Create an activity

Tarjoamme ohjeen kategoriassa kuinka tuoda (vanhoja) aktiviteettejasi useista laitteista ja alustoista. Meillä on täysi automaattinen synkronointi Polar Flow, Garmin Connect, Suunto App, Coros, Wahoo, Strava, Decahthlon ja Fitbit. Napsauta "Automaattinen synkronointi" -painiketta yhdistyäksesi niihin. On myös täysi tuontityökalu Polarille ja Garminille. On olemassa lisäsovelluksia (TerveysFit (iOS), Rungap ja Fitnessyncer, jotka pystyvät synkronoimaan aktiviteettisi joistain muista sovelluksista ja sivustoista RUNALYZEen.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.

Liittyvät artikkelit

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kerro meille toiveistasi tai löytämästäsi virheestä. Teemme parhaamme tehdäksemme Runalyze:sta parhaan mahdollisen, sinulle. - Siksi olemme kiinnostuneita sinun parannusehdotuksistasi. Yleisesti ottaen useimmat kysymykset, ongelmat ja ideat ovat soveliaampia keskustelupalstalle.