Pomoc a podpora » Record and Sync

Garmin


<Username> <Password>




<Device-UnitID>




## Automatická synchronizace Garmin Nejjednodušší způsob je připojit váš účet Garmin přímo v RUNALYZE. Stačí kliknout na tlačítko Automatická synchronizace vedle Přidat trénink a propojit váš účet s Garminem.
https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-garmin-en.png ## Import celé historie### Nástroj pro import historie Použijte nástroj pro import historie, který je propojen s "Automatickou synchronizací" ### Garmin Datamanagement Garmin nabízí možnost stáhnout všechna vaše data, která jste kdy poskytli do Garmin Connect. Stačí přejít na Garmin Datamanagement a požádat o vaše soubory. Brzy obdržíte e-mail s odkazem ke stažení.

#### Stáhněte si historii svých aktivit sami Jste počítačový expert? Skvělé. Existuje skript v pythonu, který sami používáme pro stažení historie vašich aktivit: [gcexport.py](ht

Související články

Nenalezli jste odpověď na vaši otázku?

Dejte nám vědět, máte-li nějaké návrhy na vylepšení anebo pokud narazíte na chybu. Děláme vše pro to, aby pro vás byl Runalyze co nejlepší. - Proto by nás zajímaly vaše návrhy na zlepšení. Obecně platí, že většinu otázek, problémů a nápadů je vhodnější položit na fóru.