Apu ja tuki » Record and Sync

Garmin


<Username> <Password>




<Device-UnitID>




## Garminin automaattinen synkronointi Helpoin tapa on yhdistää Garmin-tilisi suoraan RUNALYZE:ssa. Klikkaa vain Automaattinen synkronointi-painiketta Lisää harjoitus-kohdan vieressä ja yhdistä tilisi Garminiin.
https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-garmin-en.png ## Täydellinen historian tuonti### Historian tuontityökalu Käytä historian tuontityökalua, joka on linkitetty kohtaan "Automaattinen synkronointi" ### Garmin Datamanagement Garmin tarjoaa mahdollisuuden ladata kaikki tietosi, jotka olet koskaan toimittanut Garmin Connectiin. Mene vain osoitteeseen Garmin Datamanagement ja pyydä tiedostojasi. Saat sähköpostin, jossa on latauslinkki, lähiaikoina.

### Lataa toimintojesi historiatietoja itse Oletko tietotekniikan asiantuntija? Hienoa. On olemassa python-skripti, jota käytämme itse, jotta voimme ladata toimintojesi historiatietojesi historiatietoja. [gcexport.py](ht

Liittyvät artikkelit

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kerro meille toiveistasi tai löytämästäsi virheestä. Teemme parhaamme tehdäksemme Runalyze:sta parhaan mahdollisen, sinulle. - Siksi olemme kiinnostuneita sinun parannusehdotuksistasi. Yleisesti ottaen useimmat kysymykset, ongelmat ja ideat ovat soveliaampia keskustelupalstalle.