Hulp en Ondersteuning » Record and Sync

Garmin


<Username> <Password>




<Device-UnitID>




## Garmin Auto Sync De makkelijkste manier is om je Garmin account direct binnen RUNALYZE te verbinden. Klik gewoon op de Automatic Sync knop naast Add workout en verbind je account met Garmin.
https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-garmin-en.png ## Volledige geschiedenis importeren### Geschiedenis importeren tool Gebruik de geschiedenis importeren tool die gelinkt is aan "Automatic Sync" ### Garmin Datamanagement Garmin biedt een optie om al je gegevens die je ooit aan Garmin Connect hebt verstrekt te downloaden. Ga naar Garmin Datamanagement en vraag je bestanden aan. Je ontvangt binnenkort een mail met een download link.

### Geschiedenis van je activiteiten zelf downloaden Ben je een computerexpert? Geweldig. Er is een python script dat we zelf gebruiken om de geschiedenis van je activiteiten te downloaden: [gcexport.py](ht

Betreffende artikels

Vond je geen antwoord op je vraag?

Laat het ons weten als u wensen heeft of als u een bugs gevonden heeft. Wij doen ons best om Runalyze voor u zo goed mogelijk te maken. Daarom zijn we geïnteresseerd in uw suggesties voor verbetering. In het algemeen kunnen vragen, problemen en ideeën beter gesteld worden in het forum.