Apu ja tuki » Record and Sync

Import activities from Sporttracks

Teoriassa RUNALYZE voi lukea lokikirja(3)-tiedostoja Sporttracksista. Valitettavasti emme voi lukea kaikkia tietoja tästä formaatista. Siksi suosittelemme sinua viemään Sporttracksissa olevan yleiskatsauksen joka vuosi fitlog-tiedostona. Tästä formaatista voimme lukea suurimman osan tiedoista, kuten matkan, sykkeen, askeltiheyden ja tehon arvot.
Lyhyt Youtube-video näyttää, kuinka tämä tehdään (ääni ja käyttöliittymä saksaksi):
IMAGE ALT TEXT HERE
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.

Liittyvät artikkelit

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kerro meille toiveistasi tai löytämästäsi virheestä. Teemme parhaamme tehdäksemme Runalyze:sta parhaan mahdollisen, sinulle. - Siksi olemme kiinnostuneita sinun parannusehdotuksistasi. Yleisesti ottaen useimmat kysymykset, ongelmat ja ideat ovat soveliaampia keskustelupalstalle.