Apu ja tuki » Record and Sync

Polar

# Polar Auto Sync Tässä oppaassa näytetään, miten yhdistät Polar Flow -tilisi RUNALYZEen, jotta tulevat aktiviteettisi synkronoituvat RUNALYZEen. 1. Napsauta automaattinen synkronointi -painiketta tietokoneselaimessa ![https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-polar-flow-en.png](https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-polar-flow-en.png) 2. Napsauta Connect (Yhdistä) -painiketta. 3. Anna RUNALYZElle lupa saada aktiviteettisi käyttöön. Napsauta "Accept" (Hyväksy) -painiketta, jotta se onnistuu ![https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-polar-flow-2-en.png](https://cdn.runalyze.com/help/import/connect-polar-flow-2-en.png). 4. Mene ulos harrastamaan urheilua Kaikki tulevat aktiviteettisi synkronoidaan Polarista RUNALYZEen. Synkronoinnin aikana on pieni, jopa puolen tunnin viive. # Muut vaihtoehdot On olemassa ohjelmisto nimeltä [bipolar](https://github.com/pcolby/bipolar), joka voi ladata aktiviteetit Polar FlowSyncistä, PolarV800:sta tai Polar Loopista, ja on olemassa myös toinen ohjelmisto nimeltä [V800 Downloader](https://github.com/profanum429/v80).

Liittyvät artikkelit

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kerro meille toiveistasi tai löytämästäsi virheestä. Teemme parhaamme tehdäksemme Runalyze:sta parhaan mahdollisen, sinulle. - Siksi olemme kiinnostuneita sinun parannusehdotuksistasi. Yleisesti ottaen useimmat kysymykset, ongelmat ja ideat ovat soveliaampia keskustelupalstalle.